VÅRA BYGGTJÄNSTER

Vi brinner för att förverkliga dina drömmar och levererar kvalitet, flexibilitet och tillförlitlighet i varje steg. Kundens önskemål står alltid i centrum och tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen för att du som kund ska få din vision uppfylld.

Vår laganda och arbetsmoral höjer kvaliteten och vi är samtliga högst dedikerade att alltid utföra ett bra arbete. Vi jobbar noggrant och tidseffektivt för att nå de allra bästa resultaten och vårt mål är naturligtvis att främja en god relation och ett långsiktigt samarbete. Det är för oss oerhört viktigt att leverera ett värde till dig som kund och vi tar inga genvägar mot det perfekta resultatet. 


Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert.

TOTALENTREPRENAD

För oss är det en självklarhet att kunna erbjuda totalentreprenad på alla typer av projekt inom bygg och renovering. När du väljer totalentreprenad skriver du bara ett kontrakt med en utförare, i stället för att anlita målare, snickare, elektriker etc separat. Vi tar hand om allt.

I och med att vi tar ett helhetsansvar för projektet kan vi planera för att arbetet ska löpa så smidigt och snabbt som möjligt, vilket så klart är en stor fördel för dig som kund. Det innebär också att du får en bättre överblick och kontroll över kostnaderna för projektet.

TOTALRENOVERING


En totalrenovering är ett omfattande arbete som kräver stor omsorg och yrkeskunnande. Ibland är det till och med mer omfattande än att bygga upp ett hus från grunden. Det gamla husets stil och karaktär är något som ofta ska bevaras, men i en modern och funktionell tappning. Samtidigt ska du som kund kunna få dina drömmars boende.

PLATTSÄTTNING


Vi utför alla arbeten med hög kvalitet och vi är lätta att samarbeta med. Vi utför alla slags plattsättningsarbeten i stora såväl små projekt. Vi arbetar mot såväl privat som offentlig sektor.

BADRUMSRENOVERING

Önskar ni ett nytt och fräscht badrum?

Vi på Bra Bygg och Fastighetsservice AB har badrumsrenoveringar som en av våra specialiteter. Vi erbjuder helhetslösningar på projektet eftersom vi besitter flertalet skickliga hantverkare i företaget.

KÖKSRENOVERING


Vi utför köksrenoveringar av högsta klass som byggs av snickare med öga för detaljer.

Våra hantverkare bygger ditt drömkök enligt branschens alla regler och ger er ett hållbart kök under många år framöver.

Vi hjälper er gärna med att ta fram förslag och ritningar till ert nya kök, där vi med vår erfarenhet och kunskap kan se till att ni får era behov uppfyllda.

Vi utför alla typer av köksrenoveringar, ett modernt exklusivt kök där man lägger hög vikt på detaljer, trender och materialval eller ett kök med en mer klassisk stil som har vackra detaljer och hög funktionalitet.

MÅLERI


Inomhus: Vi hjälper dig med målning av väggar, tak, golv, snickerier och övriga ytor i din lokal eller fastighet. Vi kan även hjälpa till med tapetsering och borttagning av gamla tapeter.

Trapphusmålning: Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med trapphusmålning och större renoveringar. Vi kan även erbjuda dekorationsmåleri; marmorering av entréer, ådring av ytterdörrar med mera.

GOLVLÄGGNING


Vi tillhandahåller alla typer av parkett- och läggningar av trägolv du kan tänkas behöva. Oavsett om det är ett helt nytt golv som ska läggas, en renovering av ett redan befintligt åldrat golv eller bara en enkel golvbehandling, vi garanterar att vi har kunskapen som krävs. Det spelar inte heller någon roll om du efterfrågar golvläggning på en liten yta eller i flera lokaler, vi tar oss an alla typer av förfrågningar!

Golvslipning: Att slipa golven är en nödvändighet när golvens ytskikt börjat slitas ner mot träet, och vill du ha ett golv som lever länge måste det slipas med jämna mellanrum.


SNICKERI


Snickeriarbeten – Allt från stilfullt platsbyggda bokhyllor till praktiska förvaringslösningar kräver en idé, en skiss och ett proffsigt hantverk. Om någon detalj behöver repareras, ett par trälister bytas ut eller om du vill bygga in ett skåp- tala med oss om saken och vi genomför det du vill ha gjort! Tillsammans hittar vi lösningen på hur du förverkligar dina planer på praktiska och funktionella förändringar där du bor eller på din arbetsplats.

VVS


Vi är ett auktoriserat VVS-företag med lång erfarenhet inom rörmokeri och VVS, när man anställer oss så vet man vad man får och det är givetvis av högsta kvalitet och service.

ELEKTRIKER


Vi jobbar för att erbjuda en högkvalitativ elektrikertjänst – med kundens behov i fokus. Vi riktar oss både till föreningar och företag men även privatpersoner och besitter kompetensen att utföra alla elrelaterade projekt.

Samtliga av våra elektriker har full behörighet, och utför allt ifrån nyinstallation och ombyggnader till reparation och underhåll.

RIVNING


Vi har en noggrann arbetesplanering med upprättande av rivningsplaner, tidsplaner, hållfasthetsberäkningar samt planering av omhändertagande av rivningsmaterial.

KONTAKTA

Industrivägen 57,

433 61 Sävedalen

073-741 14 97

brafsgbg@gmail.com

Org: 556944-2667

Innehar F-skattsedelSOCIALA MEDIER

© 2019 Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB